Kirúgják a Loki edzőjét?

Sport

A Nemzeti Sport Online információi szerint kedden 17.30-kor összeül a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC igazgatósága, hogy döntést hozzon Leonel Pontes vezetőedző sorsáról.

dehir.hu szerint a kora esti igazgatósági ülésen nem csupán arról döntenek, hogy elküldik-e Leonel Pontest, hanem már szeretnék kijelölni a portugál vezetőedző utódját is – ez utóbbi azt sugallja, hogy valószínűsíthető a szakember távozása. Utódként szóba jöhet Herczeg András, aki Kondás Elemér menesztése után két meccsre átvette a csapat irányítását.

Leonel Pontes a fő oka a Loki rossz bajnoki szereplésének?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Pontes 2016 augusztusában érkezett a Lokihoz. Tizenkilenc tétmeccsen irányította idáig a Debrecent, ezalatt mindösszesen háromszor tudott nyerni a csapat, ötször ért el döntetlent és tizenegyszer kapott ki. A 19 mérkőzésen a megszerezhető 57 pontból csupán 14-et gyűjtött be a DVSC, jelenleg három pont választja el a kieső helytől. A Magyar Kupában már szeptemberben búcsúzott az együttes az NB III-as ETO FC Győr ellen, így egyedüli élvonalbeli klubként nem jutott be a legjobb 64 közé.

A portugál tréner alatt egyszer már megingott a kispad Debrecenben, az őszi szezon végén kétszer is összeült a DVSC igazgatósága, hogy döntsön a sorsáról, akkor azonban még adtak neki egy újabb esélyt. Úgy tűnik, mostanra elfogyott a bizalom.

A bajnokságban a válogatott Portugália elleni világbajnoki selejtezője miatt három hétig nem játszanak meccset, így az új edzőnek – amennyiben Pontes valóban távozik – lesz egy kis ideje összeszoknia a csapattal. A Loki legközelebb a Vasassal játszik idegenben április 1-jén. A bajnokságból még tíz forduló van hátra, így a DVSC célja a bennmaradás az élvonalban.

1 thought on “Kirúgják a Loki edzőjét?

  1. Urbán utolso interjua a focisták lusták mert igy is jol keresnek ha vesztenek semmit ha gyöznek 400000ft ennyi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük