Az Ibolya Utcai Általános Iskolában járt a Loki

Sport

Csütörtök délután tovább folytatódott a DVSC nagy sikerű suli roadshowja. Az Ibolya Utcai Általános Iskola diákjait látogatták meg a játékosok, akik nagy szeretettel mentek a gyerekekhez.

A csapatkapitány, Tőzsér Dániel, két középpályás, Könyves Norbert és Danilo Szekulics, valamint a rendezvény állandó tagja, Dombi Tibor képviselte a Lokit. A jelen lévő kis diákok hatalmas örömmel, szeretettel és lelkesedéssel fogadták vendégeiket.

A játékosok rövid bemutatkozása után a diákok kérdései következtek. A gyerekek többek között kíváncsiak voltak arra, futballistáink hány meccset játszottak eddigi pályafutásuk során, mely országokban focizták már, ha tehetnék, hol fociznának legszívesebben, vagy miért épp Tőzsér Dániel kapta a csapatkapitányi karszalagot. A válaszok után a dedikálás és fényképezkedés vette kezdetét.

A DVSC természetesen ma sem érkezett üres kézzel, minden gyermek ajándék belépőt kap a Loki soron következő hazai mérkőzésére, a március 4-én 15.30 órától rendezendő Diósgyőr elleni bajnokira.

Továbbá az együttes az egészséges életmódra is szeretné felhívni a diákok figyelmét, amelyhez hozzátartozik, hogy minél több vizet igyunk egy nap. Ennek apropójából a klub marketingese, Jeney Domokos egy-egy fél literes AVE-ásványvizet adott ajándékba valamennyi gyermek számára.

dvsc.hu