Megvásárolhatók a jegyek a Gyirmót elleni meccsre

Sport

A DVSC szombaton 18 órakor a Gyirmót otthonában vendégszerepel. A hazai klub a következő tájékoztatást külde el honlapunknak:

A Gyirmót FC Győr – DVSC találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel vagy bérlettel lehet belépni a stadionba.

A Gyirmót FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát!

A szurkolók az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják a belépőket. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre. Az internetes és jegyirodás jegyvásárláshoz kötelező a szurkolói kártya!

Kérik a szurkolókat, amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket!

A vendégszektorba szóló jegyek 1000 forintba kerülnek. A meccs napján a vendégpénztár két órával a mérkőzés előtt nyit ki.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (szurkoló kártya, személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy vagy bérlet birtokosának személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

dvsc.hu