Magyar-andorrai – Elindult a jegyértékesítés

Sport

Bérletek értékesítésével pénteken 18 órakor elindult a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó, Andorra elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a négy hátralévő hazai vb-selejtezőre érvényes bérletet interneten, illetve országszerte személyesen a Ticket Express partnerirodáiban lehet megvásárolni. A bérlet árából az MLSZ a Szurkolói Klub tagjainak 30, egyéb vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít.

A november 13-i találkozóra szerdán 18 órától kezdődik meg a jegyek árusítása, de ekkor még csak a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg a belépőjüket.

A többi drukker számára október 26-án 9 órakor indul a jegyértékesítés, de ha az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára elővételre felajánlott belépők ennél az időpontnál korábban elfogynak, akkor a korlátozás nélküli jegyvásárlás azonnal megkezdődik, akár október 26-a előtt – áll az mlsz.hu-n.

A magyar válogatott három mérkőzés után négy ponttal a harmadik helyen áll a csoportjában a hozzá hasonlóan Eb-nyolcaddöntős és a hatosban egyedüliként százszázalékos Svájc, valamint az Európa-bajnok Portugália mögött, de a Feröer-szigetek, Lettország és a nullapontos Andorra előtt. A kilenc selejtezőcsoportból az első helyezettek jutnak ki a 2018-as, oroszországi vb-re, a nyolc legjobb második pedig pótselejtezőt játszik a részvételért.