Dzsudzsák: itt rontottam el a karrierem

Sport

A napokban arab csapathoz igazoló, egykori Loki-játékos Dzsudzsák Balázs a Class FM Morning Show című műsorában őszintén beszélt döntéséről, és azt is elárulta, szerinte mikor vett rossz irányt a pályafutása.

„Elmondok valamit, amit valószínűleg még sosem hallottak tőlem, de mi a menedzsmentemmel már megbeszéltük: ha valahol ezt elrontottuk, az biztos a PSV után történt. Tisztában vagyunk vele, hogyha akkor nem Oroszországba megyünk… Most nem mondok csapatnevet, de biztos vagyok benne, hogy most nem arról beszélgetnénk itt, hogy én az Emírségekbe szerződtem. Ott volt az a fordulópont, amikor eldőlt, nagyon nagyot kell alakítanom ahhoz, hogy nagyobb klubhoz igazoljak. Tisztában vagyunk a hibákkal is, miket követtünk el. Viszont mindennek megvan a miértje”

– fogalmazott a válogatott középpályás.

Dzsudzsák Balázs elmondta, nem volt más ajánlata, csak az csak az al-Vahdáé.

„Az Olympiakosz ugyan kölcsönvett volna vásárlási opcióval, de az általuk kínált félmillió euró nem volt elég a törököknek – akik az üzleti életben jártasak, tudják, ha az asztalon van ennyi pénz kölcsönbe, mellette pedig 3 millió készpénz. És nyilván a törökök nem arról híresek, hogy a játékos érdekeit nézik, úgyhogy nem is nagyon akartak erről a kölcsönvételről hallani.

Ezek után már én is úgy voltam vele, amit vállaltam is, hogy ez az arab ajánlat döbbenetesen nagy, amire szerintem százból kilencvenkilenc ember ugyanúgy bólintott volna. Ismétlem, nem arról volt szó, hogy más mérlegelhető ajánlatom volt, nem válogathattam. Ha az elejétől kezdve a pénzt néztem volna, akkor már májusban aláírtam volna az al-Vahdához. Nem véletlen, hogy már az Európa-bajnokság előtt szárnyra keltek a pletykák, melyek szerint aláírtam ide. Ez jött össze, higgyétek el, nálam jobban senki sem szeretett volna a Bundesligában játszani.”