Ünnepeljük a focit a Lokival!

Sport

Bérletest és alkalmi nézőt, egyáltalán: minden szurkolót vár a csütörtöki Európa Liga-visszavágójára a DVSC.

Kapunyitás 17 órakor, kezdőrúgás 18 órakor a Nagyerdei Stadionban. Folytatódik a nyári magyar futballfesztivál.

Egy héttel ezelőtt San Marino-ban ötgólos előnyt szerzett a Loki az Európa Liga selejtezőjében. A debreceni csapat a lehető legtöbb szurkolóval szeretné megosztani a továbbjutás örömét.

Ennek a szellemében ajándékot kapnak mindazok a bérletes szurkolók, akik csütörtökön 16 óráig megvásárolják a 2016/2017-es szezonra szóló bérletüket. (A bérlet természetesen érvényes a csütörtöki mérkőzésre.) A DVSC ezer forint összeget tölt fel az említett bérletesek kártyájára – a pénz felhasználható a Nagyerdei Stadion büféiben és a DVSC Shopban.

Csütörtökön azok a szurkolók is jól járnak, akik a helyszínen nézik meg a mérkőzést, de nincs érkezésük bérletet váltani – ugyanis az A, a B, a C jelű szektorokba ezúttal ingyenes a belépés.

A DVSC munkatársai az adott szektorok bejáratánál várják a szurkolókat, s mindenki számára átadnak egy-egy ajánlott helyfoglaló jegyet. Ez utóbbit annyiban ajánlott figyelembe venni, amennyiben a klub kéri: minden ingyenjegyes kedves néző tartsa tiszteletben a bérletesek helyeit.

Ismeretes és örvendetes fejlemény, hogy a szervezett szurkolói csoportok is jelezték részvételüket a mérkőzésen.