Nyolc gól Nyírbátorban

Sport

A DVSC-DEAC 4-4-es döntetlent játszott a Nyírbátor otthonában az NB III 19. fordulójában.

Gólzáporos mérkőzést hozott a DVSC-TEVA nyírbátori NB III-as bajnoki mérkőzése, hiszen nyolc találat született. Takács Tamás és Ludánszki Bence gyors góljával már az első tíz percben kétgólos előnyre tett szert csapatunk, majd innen egyenlítettek a hazaiak, de még a szünet előtt sikerült visszaszereznünk az előnyt (Takács a második találatát is megszerezte).

A folytatásban ismét egyenlített a Nyírbátor, sőt, a vezetést is átvette az egykor Debrecenben is futballozó Illés Gyula góljával. Ekkor már emberhátrányban futballoztunk, mert Ludánszki Bencét kiállította a játékvezető. A vége előtt három perccel a csereként beállt Vincze Ákos egálra hozta a meccset, így egy ponttal tér haza csapatunk.

NB III Keleti-csoport
Nyírbátor FC – DVSC-DEAC 4-4 (2-3)

Nyírbátor. Vezette: Bálint.
Nyírbátor FC: Fülöp – Boros, Benkő, Ambrusz (Gál 39.), Fabu – Szilágyi, Lakatos, Illés, Müller – Vámos (Soós 86.), Nagy D. (Török 73.)
DVSC-DEAC: Rácz T. – Nagy Z., Kinyik, Szatmári, Barna – Bereczki (Lénárt 82.), Ludánszki, Berdó, Kondás (Bíró 46.) – Takács, Kertész (Vincze 80.)
Gól: 0-1 Takács (8.), 0-2 Ludánszki (9.), 1-2 Illés (25.), 2-2 Lakatos (27.), 2-3 Takács (38.), 3-3 Lakatos (62.), 4-3 Illés (82.), 4-4 Vincze (87.)
Kiállítva: Ludánszki (77.)