Megkezdődött a Real Team kupa

Sport

A tornán sok Loki-játékost is láthatnak az érdeklődők.

Vasárnap megkezdődött a Hódos Imre Sportcsarnokban a COOL XV. Real Team kupa. Tegnap három csoport küzdelmei zajlottak, és bár meglepetés nem született, a csoportok esélyesei mind továbbjutottak a szerdai egyenes kieséses szakaszba – írja a civishir.hu.

Az A-csoportban parázs meccset játszott a tavalyi győztes, a lokistákra épülő Grand Casino és a hangyányit sem gyengébb Koroknai Autósiskola, szerencsénkre mindkét gárda abszolválta a továbbjutást, így szerdán is láthatjuk őket. A B jelű kvartettből a nagyon masszívnak tűnő Fékcentrum-Buga Team és a Kerekes Zsombi nevével fémjelzett Sunland készülhet szerdára, míg a C csoportból a szolnoki PFF és a főszervező Debreceni Péter csapata, a házigazda Real Team készülhet a kieséses szakaszra.

A hétfői második csoportnapon már négy kvartett csapatai lépnek pályára. A két délelőtti négyes közül a D jelű csoport kezdi a játéknapot. Itt szerepel majd a tavalyelőtti döntős karcagi Labonczfa-Szántó együttese, a Nagy testvéreket és nagyváradi spílereket felvonultató debreceni Fókusz Egészségház, továbbá a szintén cívisvárosi El-Szállít Kft. és Tar Pizzéria csapata.

Az E csoportban lesz látható a torna egyik állandó résztvevője, a debreceni Hungarotarg, a Tőzsér Dánielt és Tisza Tibort soraiban tudó Joma Shop, az U19-es Loki-fiatalokból álló AgroRoll-Szertár Sportbolt, és az újfehértói KirályGold gárdája.

A délutáni két csoportból az F jelűben kezdődnek meg hamarabb küzdelmek. A 15 órakor rajtoló négyes első kiemeltje a dabasi Kohárik Kft. csapata, dolgát a várhatóan több NB I-es játékost felvonultató budapaesti After-Karbon, a balkányi Perpusz Hungary Kft. és a sárrétudvari Szomi Tej együttesei nehezítheti meg.

A játéknap utolsó, G csoportjában nagy eséllyel az egyik továbbjutó helyen fog végezni a 2013-as torna győztese, a budapesti Mates Team együttese, amely tavaly is csak a döntőben talált legyőzőre.  A négyesben szerepel még a miskolci Nuno Baráti Köre és két debreceni gárda, a Chili Fitness és a AC Parmen.