Félmilliójába került a “románozás” a Loki csapatának

Sport

Az NB I 7. fordulója után a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) több klubot is kénytelen volt jelentős összegű pénzbüntetéssel sújtani szurkolóinak megbotránkoztató magatartása miatt.

A FEB a Videoton–DVSC mérkőzésen történtek miatt a Videotont, mint visszaesőt, szurkolói részéről tapasztalt becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásért 400 000 Ft, aDVSC-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért 500 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasas–MTK mérkőzésen történtek miatt a Vasast, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató (az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) magatartásáért 50 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr–Újpest mérkőzésen történtek miatt a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató (az ellenfél, más sportszervezet és a játékvezető szidalmazása) és más nemzetet becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért 600 000 Ft, az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató (más sportszervezet szidalmazása) és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért 1 300 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Honvéd–Puskás mérkőzésen történtek miatt a Honvédot, szurkolóinak másokat megbotránkoztató és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért 350 000 Ftpénzbüntetés megfizetésére kötelezi.