Loki-Fradi: 0-0

Sport

Gól nélküli döntetlenre végződött a tavaszi idény nyitányának főpróbájaként emlegetett találkozó.

A dvsc.hu tudósítása:

Már a 3. percben veszélybe került a vendégek kapuja. Kulcsár tört előre, de nem tudott középre adni, mert Ramirez szögletre mentett. A sarokrúgás után Dibusz öklözött a mezőnybe. A 6. percben a Ferencváros hagyott ki egy nagy helyzetet: Busai passza után Böde lőhetett, de közvetlen közelről a jobb kapufa mellé helyezett.

A mieink irányították a játékot, Jovanovic és Kulcsár előtt is adódott lehetőség, a zöld-fehérek pedig kontrákkal próbáltak válaszolni, de rendre sikerült megállítani a támadásaikat.

Húsz perc után már inkább a küzdelem dominált. Időnként paprikás volt a hangulat egy-egy keményebb belépő után, az ápolások miatt ráadásul sokat állt a játék.

A 32. percben jegyezhettünk fel ismét helyzetet, amit Böde Dániel hagyott ki, miután nyolc méterről lőtt kapura, Novakovics nagyot védett, majd a 38. percben előbb Varga József lövését öklözte ki Dibusz, Kulcsár Tamás próbálkozhatott újra, de fölé lőtt.

A második félidő elején itt is, ott is akadt egy nagy lehetőség, majd egy ideig nem forogtak veszélyben a kapuk. A 63. percben aztán a meccs talán addigi legnagyobb helyzete maradt ki, Igor Morozov egy méterről lőtt kapura, de Dibusz védeni tudott. A 75. percen Bódi Ádám az alapvonal közeléből lőtt labdáját fogta a vendégek kapusa, aki később Tisza szabadrúgását is védte. Nem született végül gól a két csapat főpróbáján.

Edzőmeccs
DVSC-TEVA – Ferencváros 0-0

Oláh Gábor utcai stadion, 2500 néző. Vezette: Karakó
DVSC: Novakovics – Mészáros (Bódi 46.), Brkovics, Máté (Morozov 61.), Korhut (Vadnai 67.) – Jovanovic, Varga J., Bouadla (Sós 76.), Szakály (Mihelic 46.) – Kulcsár, Sidibe (Tisza 39.)
FTC: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Mateos(Batik 46.) , Ramirez – Somalia (Gyömbér 69.), Busai (Nagy Do. 69.), Hajnal (Csukics 69.), Varga R. (Kukorozovics 69.) – Böde (Nagy Dá. 69.), Lauth (Ugrai 69.)