“A döntetlennel nem lehetünk elégedettek”

Sport

Kondás Elemér a DVSC-Teva, és Thomas Doll, a Ferencváros edzője is értékelte az október 26-ai, 2-2-re végződő Loki-Fradi meccset.

Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője: – Igazi rangadót láthatott a közönség, nagy iramú, jó mérkőzés volt. Az első félidőt nem jól oldottuk meg, nem voltunk kellően dinamikusak, nem működött a labdaszerzés, kaptunk is egy gólt. A második félidőre jól jöttünk ki, rövid időn belül sikerült fordítanunk, de aztán az ellenfél ki tudott egyenlíteni egy ide-oda pattogó labdából. Utána is voltak helyzeteink, de nem úgy oldottuk meg a feladatot, ahogy kellett volna, így 2-2 lett. A döntetlennel nem lehetünk elégedettek, mert nyerni szerettünk volna, a második félidő alapján rá is szolgáltunk volna a győzelemre.

Thomas Doll, az FTC vezetőedzője: – Nagyon harcias küzdelem volt. Az első félidőben egységesek voltunk, próbáltuk kihasználni a lehetőségeket, amikor az ellenfél labdát vesztett. Sikerült is vezetést szerezni, Gera remekül indította Ugrait. További lehetőségeink voltak, akár 2-0-val is mehettünk volna pihenőre. A szünetben azt beszéltük meg, hogy ugyanezt a játékot folytatjuk. Tudtuk, hogy a Debrecennek támadnia kell, ezért igyekeztünk biztonságosan játszani, de vagy húsz percre elveszítettük a ritmusunkat, sok hibával játszottunk, magunkra húztuk a Debrecent, amely rövid idő alatt fordítani tudott. Hátrányból felálltunk, és emiatt büszke vagyok a csapatra. Szeretek meccset nyerni, de a döntetlen reális. Csak azt sajnálom, hogy az első félidőben nem használtuk ki jobban a helyzeteinket.