A Puskás Akadémia ellen játssza első hazai bajnokiját a DVSC

Sport

Az eddig eltelt két forduló egyik csapatnak sem sikerült jól, a Loki és a Puskás Akadémia is 1-1 pontot szerzett. A felcsútiak a nyitófordulóban, Diósgyőrben szenvedtek 2-1-es vereséget, majd múlt héten, hazai pályán a Pécs ellen 2-2-es döntetlenre végeztek.

A Loki Nyíregyházán kezdte a szezont, és 1-1 lett a végeredmény, majd a következő fordulóban az MTK otthonában kapott ki 1-0-ra egy kései góllal. A krónikához azért hozzátartozik, hogy a Bajnokok Ligája miatt Kondás Elemér nem a legerősebb csapatot küldte pályára ezen a két találkozón. 

A két együttes a bajnokságban kétszer találkozott eddig, mindkét mérkőzés tavaly volt esedékes: az őszi, debreceni találkozón Szakály, Volas, valamint Tischler góljaival 2-1-es hazai siker született, a tavaszi, utolsó előtti fordulóban, Felcsúton rendezett találkozón Bódi Ádám góljával nyertünk 1-0-ra, és gyakorlatilag ezzel a győzelemmel lett bajnok a DVSC. Ezen kívül még a Ligakupában futott össze a két együttes, a debreceni meccs 1-1 lett, ám Gallardo jogosulatlan szerepeltetése miatt később 3-0-val a javunkra írták jóvá a meccset, a visszavágón pedig 3-2-es felcsúti siker született, így összesítésben 5-2-vel a Loki jutott akkor tovább. 

Várható kezdőcsapatok a dvsc.hu-n