Szökésben a püspökladányi halálos baleset feltételezett okozója

Rendőrség

A püspökladányi rendőrök várják a gépjárművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a keddi halálos baleset körülményeiről információval rendelkeznek.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A baleset 2022. június 28-án történt a 4-es számú főút 180 kilométerszelvényében, Püspökladányban.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, ahol két motorkerékpárossal ütközött. A balesetben az egyik motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépjármű vezetője segítségnyújtás nélkül, autóját hátrahagyva elhagyta a helyszínt.

A püspökladányi rendőrök azonosították a baleset feltételezett okozóját, akinek tartózkodási helye jelenleg nem ismert.

Megrázó felvételeket tett közzé a rendőrség a püspökladányi tragédiáról

A hatóság várja a járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a jármű vezetőjének tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Püspökladányi Rendőrkapitányságon személyesen (Püspökladány, Baross utca 2.sz.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.