Potencianövelő tablettákat lopott a veresegyházi férfi

Rendőrség

A veresegyházi rendőrök befejezték annak a 46 éves férfinak az ügyét, aki egy fogragasztót fizetve távozott egy drogériából, miközben zsebében lopott potencianövelő tabletták lapultak – a gyanú szerint.

Készlethiányt vettek észre az üzlet munkatársai 2021 júniusában: a kelleténél kevesebb potencianövelő hevert a polcon. Kiderült, egy férfi kivette a terméket a dobozából, a közel 6 ezer forintos portékát zsebre dugta, csomagolását pedig a pelenkák mögé dobta. Hogy shoppingolása ne tűnjön sikertelennek, fogragasztó vásárlásával leplezte valódi, bűnös látogatását.

A rendőrök személyismeretüknek köszönhetően azonosították a 46 éves B. Zsoltot, elszámoltatása a Veresegyházi Rendőrőrsön megtörtént.

Kihallgatásán elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Védekezésében elmondta, nem volt hajlandó annyi pénzt kiadni a libidó és az általános jólét javítására szolgáló árucikkért. Állítása szerint úgy döntött, sumákol egyet.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Kép: illusztráció.