Pénztárcát talált Debrecenben, de nem adta vissza

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozás adatai szerint a képen látható, kerékpárral közlekedő férfi 2020. december 21-én 14 óra körül Debrecen, Kígyó utcában talált egy elhagyott pénztárcát, amit magával vitt és nem adott vissza tulajdonosának.

A cselekményről egy biztonsági kamera felvételt készített.

Az ismeretlen férfi körülbelül 30-40 év körüli, átlagos testalkatú, 170-180 centiméter magas, aki a cselekmény idején egy szürke színű kapucnis felsőt, fekete színű kabátot, sötét színű nadrágot és hátitáskát viselt. A kabát hátulján, egy körülbelül 30-40 centiméter hosszú vízszintes rész van, ami szürkés-fehér színű.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

1 thought on “Pénztárcát talált Debrecenben, de nem adta vissza

  1. Micsoda egy idióta rendőrségünk van és még nyomoznak is! “talált egy elhagyott pénztárcát, amit magával vitt és nem adott vissza tulajdonosának” Talán ott volt mellette a tulajdonos is? Kiabálni kellett volna az utcán hogy kié? Őrület hogy mi folyik itt! Bezzeg a rendőrség egy bicikli tolvajt nem tud megfogni! De itt nyomoznak! Azért egy kicsit sántít a cikk is! A Kigyó utcán nem parkolnak így az autók!!! A rendőrségnek ez sem tünt fel?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük