Kábítószert és új pszichoaktív anyagot árult a hajdúhadházi férfi

Rendőrség

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság nyomozóinak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy helyi férfi kábítószerrel kereskedik. Az ügy felderítésébe kezdtek, majd 2020. május 7-én egy összehangolt akció keretein belül elfogták a 30 éves férfit, valamint három vásárlóját. A rendőrök átkutatták a díler otthonát és több kábítószergyanús port, valamint tablettát is lefoglaltak. A későbbi szakértői vélemények megállapították, hogy ezek kábítószerek, valamint új pszichoaktív anyagok voltak.

Gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a férfit és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amit az illetékes bíróság 2020. május 10-én elrendelt. Kábítószer-kereskedelem, továbbá új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie, míg három vásárlójával szemben kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük