Égre-földre keresik a debreceni dohánybolt kirablóját, 500 ezer forint jár a nyomravezetőnek

Rendőrség

Fegyveresen elkövetett rablás gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen a debreceni rendőrség. Debrecenben 2020. augusztus 28-án 20 óra körül egy férfi, fegyverrel vagy annak utánzatával a kezében bement egy dohányboltba, ahol az alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. Miután megkapta a pénzt, elhagyta a helyszínt. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Dohánybolt rabló Debrecen

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint, azaz ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki,

aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Még mindig szökésben van a debreceni dohánybolti rabló – új felvételt tettek közzé róla

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.