Több ittas vezetőt is fülön csíptek a napokban a debreceni rendőrök

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 4-én a város belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 58 éves bocskaikerti lakost. Az ellenőrzés során a gépjármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították a rendőrkapitányságra.

Szintén pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, annál az 53 éves járművezetőnél is, akit 2020. augusztus 6-án a 47-es számú főúton intézkedés alá vontak a rendőrök. A sárándi lakost előállították a kapitányságra.

Debrecen belterületén 2020. augusztus 9-én ellenőriztek az egyenruhások egy személyautóval közlekedő 48 éves debreceni férfit.  Az ő esetében is pozitív eredménnyel végződött a helyszíni szondáztatás, ezért további mintavételre előállították.

Mindhárom férfivel szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányság.

A hatóság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.