Elszabadult póniló okozott balesetet Debrecen közelében, a rendőrség segítséget kér

Rendőrség

Egy elszabadult póniló okozott balesetet a 4-es számú főúton, Debrecen és Ebes között. A rendőrök kérik azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a ló tulajdonosát illetően.


A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat egy közúti közlekedési baleset ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. május 29-én 21 óra körül közlekedett egy személyautó a 4-es számú főúton, Debrecen felől Ebes irányába. A főút 218. kilométerszelvényében

az autó elé ugrott egy póniló. A sofőr próbálta elkerülni az ütközést, azonban elütötte az állatot, majd autójával árokba csapódott. A balesetben a gépkocsi vezetője nem sérült meg, azonban a ló elpusztult.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki információval rendelkezik a ló tulajdonosát illetően jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük