Tombolnak a szabadtéri tüzek Hajdú-Biharban

Rendőrség

A tűzgyújtási tilalom ellenére rengeteg dolguk volt a tűzoltóknak az elmúlt 24 órában. Péntek élelőtt Hosszúpályiban, a Móra Ferenc utcában kétezer négyzetméteres területen égett az avar. A létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak, majd egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat.

Hajdúnánáson, az Attila utcában száraz faágak égtek, a hajdúnánási hivatásos egységek avatkoztak be.

Tűzgyújtási tilalom

Balkány és Nyíradony között három hektáron bozótos lángolt. A szakolyi önkormányzati és nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat több vízsugárral és kéziszerszámokkal határolták körbe, majd oltották el.

Nádas és száraz fű égett ötszáz négyzetméteren Egyeken, a Tiszaszőlő utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Délután Püspökladány és Kaba közötti területre vonultak a püspökladányi hivatásos tűzoltók. Az út szélén az árokparton égett a gaz. A tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Berettyóújfalu és Mezőpeterd között is nádas és gaz égett, melyet a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók oltottak el.

Szintén a berettyóújfalui egységek vonultak délután Derecskére, a Kandia utcába, ott is gaz égett. Este ismét riasztást kaptak az egyeki önkormányzati tűzoltók, az Erdészlaknál nádas égett ezer négyzetméteren, a tűzoltók vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük