Idióta autósokat videózott a rendőrség Debrecenben, és üzent: hat halálos áldozat a megye útjain

Rendőrség

Úgy tűnik, süket fülekre találtak az eddigi figyelmeztetések, de hátha ez most célt ér.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hónapokban kevés olyan nap volt, hogy ne sérüljön meg valaki az utakon. Az elmúlt hónapban hatan haltak meg közúti közlekedési balesetben. Ők már nem tudnak együtt ünnepelni szeretteikkel.

A balesetek okai között szerepelnek az elsőbbség meg nem adása, a gyorshajtás és a kanyarodási szabályok megsértése, de minden egyes szabályszegéssel kockára tesszük saját és mások testi épségét, akár életét.

A rendőrök a közlekedésbiztonsági helyzet érdekében folyamatosan ellenőrzik a megye közútjait és intézkednek a szabályszegőkkel szemben. Megéri a szankció? És megéri tragédiát, fájdalmat okozni másoknak?

Debrecenben rögzítették a rendőrök azokat a felvételeket, amelyeken két járművezető és egy Mercedes típusú gépkocsi sofőrje is a tilos jelzés ellenére, nem törődve a következményekkel, nagy sebességgel áthajtanak a kereszteződéseken. A szerencsén múlott, hogy az 50 000 forintos közigazgatási bírság és 8 büntetőpont mellett nem történt tragédia.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők és a gyalogosok figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy szabálykövetően, türelmesen és toleránsan közlekedjenek! Előzzük meg a tragédiákat,

hogy mindenki hazaérjen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.