Halálos motoros baleset Debrecenben

Három nap alatt négyen haltak meg Hajdú-Bihar megye útjain – felhívást tett közzé a rendőrség

Rendőrség

A hajdú bihari rendőrök kérik a járművezetőket és a közeledés összes résztvevőjét, hogy tartsák be a szabályokat, legyenek nagyobb figyelemmel és körültekintéssel másokra és saját magukra is. Az elmúlt 72 órában négyen vesztették életüket a megye útjain.

Egy motoros és utasa, valamint két tehergépjármű vezetője vesztette életét Hajdú-Bihar Megye útjain az elmúlt 72 órában. Egyikük sem úgy indult el aznap, hogy egy tragédia miatt már soha nem térhet haza.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy

a megváltozott őszi útviszonyokat jelzi, hogy több kisodródás, megcsúszás történt, és járt baleset bekövetkezésével az utakon. A nedves aszfalt nem tapad úgy, mint a száraz, és a hidegebb gumiabroncs sem tapad úgy, mint a melegben, nyáron.

Kettős tragédia a Kassai úton: befejezték a helyszínelést

Fontos, hogy idegen környezetben, rossz látási viszonyok között, vagy ha fáradt, feszült, ne a megszokott módon, hanem óvatosabban, lassabban, megfontoltabban vezessenek! Továbbra is nagy számban következtek be balesetek azért is, mert

a sebességet nem az út- és forgalmi, valamint látási viszonyokhoz igazodva választották meg a közlekedők.

Ne feledjék: a balesetek elkerüléséért a közlekedők tehetnek a legtöbbet azzal, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekednek!

… hogy mindenki hazaérjen!

Videó: helyszíneltek a 42-es úti kettős tragédiánál