Hárman vertek össze egy földön fekvő embert Debrecen főterén

Rendőrség

Nagy balhé volt a főtéren, vipera is előkerült.

A rendőrségre 2019. augusztus 24-én 4 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Kossuth téren egy férfit többen bántalmaznak. A járőrök perceken belül a helyszínre mentek és elfogtak három férfit, akik egy földön fekvő embert bántalmaztak. Az egyenruhások mentőt hívtak a sértettnek, majd előállították a feltételezett elkövetőket a rendőrkapitányságra. A két debreceni és egy hajdúhadházi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a 41, 34 és 33 éves gyanúsítottak szóváltásba kerültek áldozatukkal, majd nekiestek és ütni, rúgni kezdték, miközben egyikőjük egy viperával is bántalmazta. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást a gyanúsítottakkal szemben.