Gyermeteg hibák miatt történtek balesetek Debrecenben

Rendőrség

Az elsőbbség meg nem adása és a követési távolság nem megfelelő megválasztása vezetett balesetekhez.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 38 éves férfi Daewoo típusú személygépkocsival közlekedett Debrecenben, a Böszörményi úton 2019. augusztus 14-én 11 óra körül. A sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi ok miatt megálló Audi mögött, aminek nekiütközött. Ezt követően nekicsapódtak az előttük álló jármű hátuljának, majd még egy tehergépkocsi is a balesetező járműveknek ütközött. A közlekedési balesetben ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

Szinte ezzel egy időben Debrecenben, a Bartók Béla úton szintén a nem megfelelő követési távolsággal közlekedett egy férfi. Egy kijelölt gyalogos-átkelőhelynél későn észlelte az előtte megálló gépkocsit, amelynek nekiütközött. A balesetben egy nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Debrecenben, a Piac utcán kerékpározott egy férfi 2019. augusztus 14-én 13 óra körül. A Kossuth utca kereszteződésében úgy csatlakozott be a forgalomba, hogy nem biztosított elsőbbséget egy kanyarodó gépkocsinak, amivel összeütközött. A közlekedési balesetben a biciklis könnyű sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a balesetek körülményeit.