Súlyos baleset szemtanúit keresik Debrecenben

Rendőrség

A debreceni rendőrök egy közlekedési balesettel kapcsolatban kérik a lakosság segítségét.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett személyautóval közlekedett 2018. június 14-én 7 óra körül Debrecenben, a Köntösgát soron, a Balmazújvárosi út felől. A járművezetője a Bartók Béla utcánál figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát és összeütközött egy segédmotor-kerékpárossal. A baleset következtében a motoros súlyos sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.