Kábítószer-kereskedőt és ügyfeleit kapták el a rendőrök Debrecenben

Rendőrség

A debreceni rendőrök egy kábítószer kereskedővel és három fogyasztóval szemben indítottak büntetőeljárást.

A debreceni járőrök 2018. május 19-én 0 óra körül a Déri téren igazoltattak egy 20 éves férfit, akinél a csomagátvizsgálás során kábítószer gyanús anyagot találtak. A rendőrök a helyi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók házkutatást tartottak a gyanúsítottnál és a lakásban több gramm kábítószergyanús növényi származékot, önzáró nylon tasakokat és a kábítószer kiméréséhez, árulásához szükséges egyéb eszközöket találtak, valamint készpénzt foglaltak le.

F. László kihallgatásán elmondta, hogy a lakásban talált kábítószer a lakótársáé, T. Domonkosé és ő is tőle szokott vásárolni.

Az ügy részleteinek felderítése során a nyomozók azonosítottak egy 18 és egy 21 éves debreceni férfit is, akik alkalmanként szintén T. Domonkostól vásároltak kábítószert. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a kábítószerrel kereskedő debreceni lakost és a fogyasztókat is.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály a 20 éves férfival szemben kábítószer kereskedelem, míg a három fogyasztóval szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.