Cserbenhagyásos gázolás Újszentmargitán – a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Rendőrség

A Hajdúnánás Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. május 18-án 21 óra és 21 óra 30 perc között ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen gépjárművel közlekedett Újszentmargitán, a Rákóczi utcán Polgár felől Tiszacsege irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áthajtott egy az úttesten kerékpárja mellett – tisztázatlan körülmények között – fekvő férfin. A baleset során a biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az ismeretlen járművezető a helyszínről segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit és kéri azokat, akik a balesetet látták, illetve azzal kapcsolatban információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek személyesen a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (4080 Hajdúnánás, Dorogi utca 78.szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük