Görkoris és biciklis ütközött Debrecenben, ki látta a balesetet?

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Egy férfi görkorcsolyázott 2018. május 3-án 20 óra körül Debrecenben, a Füredi út kerékpárútján, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy vele szemben közlekedő kerékpárossal. A baleset következtében a biciklis elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a kerékpárúton egy gyalogos nő is közlekedett, aki a balesetet követően beszállt egy arra közlekedő és megálló szürkeszínű, Opel típusú személyautóba, majd elhagyta a helyszínt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a nőt, a személygépkocsi sofőrjét, illetve a baleset szemtanúit jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.