Halálos baleset az M3-ason – a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Rendőrség

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. április 19-én 2 óra 45 perc körül egy hajdúnánási férfi közlekedett az M3-as autópálya hajdú-bihari szakaszán, Nyíregyháza felől Budapest irányába az általa vezetett személygépkocsival, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy az autópályán műszaki hiba miatt álló kamionnal. A balestben a személygépkocsi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Kossuth utca 20. 320. hivatali helyiségében), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.