Felelősségre vonják a nyíradonyi drogkereskedőket

Rendőrség

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást V. Sándorral és H. Zsolttal szemben.

A nyíradonyi nyomozóknak olyan információ jutott a tudomására, hogy a két helyi férfi anyagi haszonszerzés céljából rendszeresen bódító hatású anyagot árusított a lakókörnyezetükben élőknek. A rendőrök a 21 éves V. Sándort és a 40 éves H. Zsoltot 2017. december 8-án 12 óra 30 perc körül otthonukban elfogták és a rendőrőrsre előállították.

A két férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és a náluk tartott házkutatás során készpénzt, valamint kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak, amiket lefoglaltak.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottakat bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2017. december 11-én elrendelt.

A rendőrök a két nyíradonyi lakossal szemben folytatott nyomozást 2018. március 21-én befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították a járási ügyészség részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük