Babakocsival indult lopni egy debreceni férfi

Rendőrség

A debreceni rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. február 27-én 9 óra körül arról, hogy tetten ért egy betörőt Debrecenben, a Határ úton lévő építkezésén. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az ismeretlen férfi fém hulladékokat, vörösréz kötegeket valamint egy steck lámpát is el akart vinni, azonban amikor a tulajdonos megzavarta, akkor hátrahagyta az összegyűjtött tárgyakat és elmenekült a helyszínről.

A bejelentő pontos személyleírást adott az ismeretlenről, így a rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, K. Rajmundot.

A nyomozók a 26 éves férfit otthonában aznap este elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A debreceni lakos beismerő vallomást tett és elmondta, hogy egy babakocsival azért indult el otthonról, hogy ha útközben tud valamit lopni, akkor azzal könnyebb legyen elszállítani.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.