Kerékpártolvajokat fogtak

Rendőrség

Egy nő tett bejelentést 2017. augusztus 25-én 17 óra körül a rendőrségre arról, hogy ismeretlenek ellopták az unokája kerékpárját Debrecenben, a Sinai Miklós utcában.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a 23 éves feltételezett elkövetőt, aki előállítását követően beismerő vallomást tett. A debreceni rendőrök a férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást, a sértettnek 2017. szeptember 5-én visszaadták a kerékpárt.

DSCN0657

A rendőrök igazoltattak egy férfit 2017. szeptember 5-én 13 óra 30 perc körül Hajdúböszörményben, az Erdő utcában. Az intézkedés során az egyenruhások megismerték a férfinál lévő kerékpárt, amit egy helyi lakostól korábban elloptak. A rendőrök elfogták és előállították a 25 éves férfit a rendőrkapitányságra. Vele szemben a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást. Az egyenruhások visszaadták a kerékpárt a tulajdonosának.