Öngyilkos lett egy háromtagú hajdúszoboszlói család

Rendőrség

Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt, a férjét és gyermeküket még hétfő este – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A nő holttestére Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban bukkantak.

szilf1

(A nőt a Szilfákalja utca 43. szám alatti társasház egyik 3. emeleti lakásában találták meg. Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)

A beszerzett információk alapján keresni kezdték a 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket néhány órával később Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg.

Az erdőben annak a férfinek és kisfiának a holttestét találták meg, akiknek az eltűnéséről hétfő este adott ki közleményt a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság – erősítette meg az MTI információját Plásztán-Kopcsa Kamilla rendőrségi sajtóreferens.

0kfcdhh

Download (1)

(Erdős terület Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna közelében. Itt találták meg az elhunyt apát és a fiát. Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)

Az MTI tudósítójának információi szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit.

Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez, a család tragédiájához.

Az eljárás során a nyomozók igazságügyi orvosszakértőt vontak be, akinek az elsődleges megállapítása szerint a nő és a férje önkezűleg vetettek véget életüknek, míg a 6 éves kisfiú halálát idegenkezűség okozta.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.