Gyerekek is megsérültek az elmúlt 24 óra baleseteiben

Rendőrség

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt személyi sérüléssel járó balesetekről, amelyekben gyerekek is megsérültek.

Egy autóbusz közlekedett 2017. augusztus 17-én 13 óra 5 perc körül Hajdúnánáson. A jármű a Tiszavasvári úton megállt és leszállt róla egy gyerek, aki az autóbusz előtt át akart szaladni az út túloldalára. Az autóbuszt éppen kikerülő kisteherautó az úton a 11 éves fiút elütötte. A baleset során a gyermek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

nánás

Egy férfi személygépkocsival közlekedett 2017. augusztus 17-én 17 óra 10 perc körül Debrecen, Böszörményi úton, a belső forgalmi sávban Józsa irányába. A sofőr úgy haladt át a külső forgalmi sávba, hogy nem biztosított elsőbbséget az ott közlekedő tehergépkocsinak, amellyel összeütközött. A teherautó nem tudott megállni és maga előtt tolva a járművet hátulról nekiütköztek egy személygépkocsinak, amelynek vezetője könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

debrecen

A debreceni rendőrőrök intézkedtek egy másik személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén is. Egy személygépkocsi közlekedett 2017. augusztus 17-én 20 óra 25 perc körül Debrecenben, a Csapó utcában. A sofőr haladása során a Csapó és Bercsényi utcai kereszteződésnél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget az ott átsétáló gyereknek, akit elütött. A 9 éves kislány a baleset során nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

db1

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetők! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása.

Balesetmentes közlekedést kíván a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság!