Folyamatos a toborzás Debrecenben

Rendőrség

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Debrecen, Kossuth utca 20. szám alatt lévő épületének első emeletén alakították ki még tavaly azt a toborzó irodát, ahol a rendőrök napi szinten tájékoztatják a határvadász-képzésre történő jelentkezés feltételeiről az érdeklődőket. A határ és a haza védelmére minden cselekvőképes, érettségivel rendelkező 18. életévüket betöltött magyar állampolgár jelentkezhet, aki a felvételi követelményeknek megfelel.

A megyei rendőr-főkapitányság minden lehetőséget megragad, hogy a magukban elhivatottságot érző, rendőri szolgálatra kész polgárok a jelentkezéshez szükséges információkat és segítséget megkapják. Konkrét elhatározás esetén a jelentkezők megkapják azt az egységcsomagot, amelynek kitöltéséhez helyben segítséget is nyújtanak a rendőrök.

A toborzó iroda és a megyei rendőr-főkapitányság humánszolgálata hétfőtől péntekig hivatali munkaidőben várja a határvadásznak jelentkezőket. Emellett bármely rendőri szervnél lehetőség van a jelentkezésre. Bővebb információk a rendőrség honlapján találhatók.