Lopott biciklik gazdáit keresik

Rendőrség

Egy hajdúhadházi férfi Debrecenben lopott kerékpárokat.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. László hajdúhadházi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a 37 éves férfi 2017. februárja és májusa között Debrecen város területéről több helyéről is tulajdonított el kerékpárokat:

– 2017. február 17-én 21 óra körül Debrecenben a Füredi út 6. szám alatt található Szent László Plébánia templom zárt belső udvarról szürke színű, fekete nyerges női vázas kerékpárt,

– 2017. április 07-én 21 óra körül Debrecenben a Füredi út 6 szám alatt található Szent László Plébánia templom zárt belső udvarról fekete színű, fekete nyerges hátul fém kosárral felszerelt női vázas kerékpárt lopott el.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a fenti időszakokban és helyekről ellopták a kerékpárját vagy a bűncselekmények elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.