Három baleset történt a megyében

Rendőrség

A megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt.

Egy kerékpáros 2017. június 17-én 15 óra 10 perc körül Debrecen, Csapó utcán nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, majd haladása során felhajtott egy rámpára, amelyről leugratott. A manőver közben a bicikli váza a kormányrésznél eltört, amelynek következtében a férfi elesett és könnyű sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

N3929826

Egy személygépkocsi közlekedett 2017. június 17-én 12 óra 35 perc körül a 48-as számú főúton Vámospércs felől Nyírábrány irányába, amely során a sofőr járműve sebességét egy jobbra ívelő kanyarban nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg. A gépkocsi megcsúszott, az útról lesodródott és az oldalára borult. A járművezető és gyermeke nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. Az esetet a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

N3295393

Monostorpályi belterületén közlekedett egy Opel típusú személygépkocsi 2017. június 17-én 16 óra 50 perc körül. A járművezető a Kossuth utca és Létai út kereszteződésében az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és nem biztosított elsőbbséget a neki balról közlekedő személygépkocsi részére, amellyel összeütközött. A balesetben az Opel sofőrje és három utasa, valamint a szabályosan közlekedő Fiat típusú gépjármű vezetője könnyű sérülést szenvedtek. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

N3295464