Várják a határvadászokat

Rendőrség
Továbbra is várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket Hajdú-Bihar megyében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja újabb állomásain várta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket. A rendőrök teljes körű tájékoztatást adtak a határvadász-képzésről 2017. június 2-án a debreceni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában, majd a hajdúszoboszlói Grill fesztiválon, míg június 3-án pedig Debrecenben, az Auchan Családi napon.

A rendőrök a felvételi eljárásról és annak különböző szakaszairól adtak felvilágosítást, a Készenléti Rendőrség munkatársai pedig saját tapasztalataikról is beszámoltak a jelenlévőknek.

A toborzó csoport soron következő állomása 2017. június 10-én Debrecenben, az Oláh Gábor utcai sportkomplexumában, a Magyar Rendvédelmi Kar szervezésében megrendezésre kerülő Családi Napon lesz.

Továbbra is várjuk a határvadász-képzés iránt érdeklődők jelentkezését! Keressék bizalommal toborzó kollégáinkat! A rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők azonban nemcsak náluk, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek. Bővebb tájékoztatás a rendőrség honlapján is elérhető.