Trabanttal loptak malacokat

Rendőrség
A rendőrök elfogták azt a két helyi lakost, akik a megalapozott gyanú szerint sertéseket loptak egy debreceni telephelyről.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2017. május 25-én 8 óra 40 perc körül arról, hogy egy Debrecen külterületén található sertéstelepről ismeretlenek több állatot is elloptak. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a két feltételezett elkövetőt. Az egyenruhások a telephely éjjeliőrét, L. Györgyöt és 16 éves társát elfogták, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

n3920213

A nyomozás adatai szerint a 16 éves fiatal egy Trabant utasterébe rakta az állatokat, majd a telephelyről a közeli szántóföldön keresztül elhajtott. Az elkövetők terve az volt, hogy később elosztják egymás közt az állatokat. A fiúnál tartott házkutatás során a rendőrök 12 sertést megtaláltak és lefoglaltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a 39 éves férfival és fiatalkorú társával szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.