Betört egy pocsaji boltba, de csak aprópénzt talált

Rendőrség
Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a rendőrök azzal a pocsaji férfival szemben, aki betört egy üzletbe.

Egy helyi polgárőr értesítette a rendőrséget 2016. december 4-én 21 óra 30 perc körül arról, hogy egy Pocsaj, Kossuth utcai bolt ablakát betörték és szól a riasztó. A helyszínen a körzeti megbízott és a vele közös szolgálatban lévő polgárőrök látták, hogy az üzletben ég a villany.

A rendőr és a polgárőrök körbevették az ingatlant, majd az elkövető ezt látva az udvarról önként előjött. A körzeti megbízott elfogta L. Jánost, akinek ruházatában megtalálta a bolt kasszájából eltulajdonított aprópénzt, majd a helyszínre érkező kollégáival közösen előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a férfi felmászott az előtetőre és betörte a ház emeleti ablakát, majd azon keresztül jutott be az üzletbe.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a 20 éves helyi lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2017. január 26-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.