Pénztárcalopásból élt egy debreceni nő

Rendőrség
A rendőrök elfogták azt a debreceni nőt, aki a megalapozott gyanú szerint 2016 augusztusától több mint egy tucat pénztárcát lopott el.

Egy nő 2017. január 20-án 13 óra 23 perckor feljelentést tett a Debreceni Rendőrkapitányságon arról, hogy egy fodrászüzletben ellopták a pénztárcáját. A nyomozók a sértett által adott személyleírás és a beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható nőt, akit a körzeti megbízottak még aznap 15 óra 30 perckor Debrecenben a Böszörményi úton elfogtak.

K. Edinát a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták és őrizetbe vették. A Bűnügyi Osztály nyomozói megállapították, hogy a 22 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016 augusztusától kórházakból, rendelő intézetből és szépségszalonokból több mint egy tucat pénztárcát lopott el.

K. Edinával szemben a Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a járásbíróság 2017. január 23-án elrendelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.