Autójukat hátrahagyva menekültek

Rendőrség
A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik a gyanú szerint betörtek egy debreceni hotelbe.

A nyomozás adatai szerint 2016. június 10-én 13 órakor egy biztonsági szolgálat munkatársa arról értesítette a rendőrséget, hogy egy Debrecen, Kartács utcában található – jelenleg használaton kívüli – hotelbe ismeretlenek betörtek. A bejelentő elmondta, hogy az elkövetők a biztonsági őröket meglátva a helyszínről elmenekültek. Az ismeretlenek olyan gyorsan elfutottak, hogy autójukat, egy sötétkék színű Opel típusú személygépkocsit is hátrahagytak a helyszín közelében. A gyanú szerint a betörők felmosó vödröt és különböző poharakat akartak ellopni. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves R. Antalt, akit 2016. június 13-án elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. Társa, a 32 éves B. Attila önként feladta magát a rendőrségen. A rendőrök a két hajdúhadházi lakost gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfiakkal szemben a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.