Ruhákat loptak

Rendőrség
A debreceni rendőrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a két lánnyal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint egy ruházati üzletből loptak.

Egy debreceni áruház alkalmazottja tett bejelentést 2016. november 9-én 14 óra 30 perc körül a rendőrségre arról, hogy az üzletben lopáson értek tetten két lányt, akiket visszatartanak.

A rendőrök a helyszínre mentek és elfogták a 18 és 19 éves lányokat, akik a gyanú szerint az üzlet próbafülkéjébe vittek néhány ruhadarabot, amelyekről levágták az áruvédelmi eszközöket. A blúzokat, zoknikat, harisnyákat, pulóvereket és ruhákat S. Orsolya és K. Orsolya a táskájukba rejtették és kimentek az üzletből, azonban a biztonsági őr a helyszínen visszatartotta őket.

A lányokat a járőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket és megállapították, hogy a megalapozott gyanú szerint 2016. november 7-én is tulajdonítottak el ruhákat az üzletből.

A Vizsgálati Osztály a napokban befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a járási ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.