Nyakára taposott, fejét az útba verte

Rendőrség
A Hajdú-Bihar megyei rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint életveszélyesen bántalmazta a sértettet Tiszacsegén.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. Attila tiszadadai lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves férfi 2016. szeptember 4-én 1 óra 20 perc körül egy tiszacsegei vendéglátóhelyen összeveszett és arcon ütött egy 32 éves férfit. A sértett ezután kiment az utcára, azonban T. Attila követte és ököllel újra megütötte a férfit, aki elesett. A földön fekvő áldozat nyakára a támadó rátaposott és a fejét többször az útba verte, majd a helyszínről elmenekült. A sértett a bántalmazás következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd az otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves tiszadadai lakost, akit a Balmazújvárosi Rendőrkapitánysága előállítottak. A nyomozók T. Attilát a kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük