Meglopta munkatársát

Rendőrség
A berettyóújfalui rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a bojti lánnyal szemben, aki a gyanú szerint egy helyi bolt öltözőjéből készpénzt lopott.

A nyomozás adatai szerint a fiatalkorú lány 2016. július 7-én 9 óra 30 perc körül egy berettyóújfalui üzlet öltözőjében a sértett pénztárcájából készpénzt tulajdonított el. A 16 éves lány másnap az 53 éves sértett tárcájából ismét pénzt vett ki, amellyel a boltban fizetni akart. A pénz sorszámát azonban a tulajdonosa felismerte és szólt az üzlet vezetőjének, aki az estről bejelentést tett a rendőrségre. A járőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, a bojti lakost igazoltatták és megtalálták nála az aznap eltulajdonított pénz többi részét. A rendőrök a fiatalkorút – aki az üzletben gyakorlati idejét töltötte – bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A lány beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 16 éves gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat az járási ügyészségnek megküldte.