41 új rendőr Hajdú-Bihar megyében

Rendőrség
Az ifjú rendőröknek Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok adta át a kinevezési parancsukat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2016. szeptember 2-án ünnepélyes keretek között fogadta a frissen felszerelt rendőröket, akik mától fognak megyénkben szolgálatot teljesíteni. A 41 tiszthelyettes a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségen és a megye rendőrkapitányságain kezdi meg pályafutását.

Dr. Gyurosovics József az ünnepségen ismertette a megye aktuális közbiztonsági és bűnügyi helyzetét. A dandártábornok kiemelte: udvarias, kulturált, határozott és törvényes fellépést vár el az új tiszthelyettesektől, amelyre a hajdú-bihari lakosok is büszkék lehetnek. A megyei rendőrfőkapitány elmondta, hogy a jogsértőkkel szembeni határozott fellépés mellett, fontos a rászorulóknak nyújtandó támogatás és segítség.

A Debreceni Rendőrkapitányság állománya 11 fővel, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság 6 fővel, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság 4 fővel, a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság 3 fővel, a Püspökladányi, a Hajdúhadházi, és a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság 2-2 fővel, a Hajdúnánási Rendőrkapitányság 1 fővel, míg a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség 10 fővel bővül.