A vásárlók szeme láttára tartott kést volt neje nyakához

Rendőrség
Egy férfi tapétavágó kést tartott a sértett nyakához egy debreceni bevásárlóközpontban. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették.

Egy férfi 2016. augusztus 21-én 15 óra 30 perc körül Debrecen, Csapó utcában található bevásárlóközpont egyik üzlete előtt kiabált a volt feleségével és megöléssel fenyegette. A nő megpróbált elmenekülni, amikor a volt férje kezében észrevett egy pengét, azonban a férfi a nőt hajánál fogva megragadta és a nyakához tartott egy tapétavágó kést. A sértett segítségért kiáltott, majd a vásárlók látva a történteket a férfit lefogták, a földre kényszerítették és értesítették a rendőrséget. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A helyszínre érkező rendőrök Sz. Csabát elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A 48 éves helyi lakos beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.