Kocsiból lopott – ki ismeri fel?

Rendőrség
Egy férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét a debreceni rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Két férfi feljelentést tett a rendőrségen, mivel amíg egy kisteherautó csomagteréből pakoltak 2016. április 14-én 5 óra 40 perc és 6 óra között Debrecenben, a Monostorpályi úton található raktárépület közelében, addig egy férfi eltulajdonította pénztárcáikat benne a készpénzükkel, irataikkal.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

A férfi 25-35 év körüli, 180 centiméter magas, normál testalkatú, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér baseballsapkát, “Retro” feliratú, fehér-kék csíkos, kapucnis pulóvert, farmer halásznadrágot, fehér zoknit és szürke sportcipőt viselt.

A nyomozás adatai szerint a férfi egy narancs vagy piros színű Ford Transit Connect típusú gépjárművel hagyta el a helyszínt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.