Eltűnt egy 11 éves kislány Debrecenben

Rendőrség
A helyi rendőrök a lakosság segítségét kérik Balla Nikolett eltűnése ügyében.

FRISS: A kislány előkerült, a szülők mindenkinek köszönik a segítséget!

A Debreceni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Balla Nikolett eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. április 29-én 17 óra 53 perckor a gyermek édesanyja tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 11 éves kislánya nem ment haza az iskolából és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A kislányt utoljára 15 óra 30 perc körül a helyi Karácsony Sándor Általános Iskolában látták.

A gyermek felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A kislány körülbelül 145-150 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja derékig érő, világosbarna színű, szeme színe kék. Eltűnését megelőzően sötétkék színű farmernadrágot, szürke színű kapucnis pulóvert és piros színű dzsekit viselt.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Balla Nikolett tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-52/457-040-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.