Garázdaság miatt áll bíróság elé a 20 éves Fanni

Rendőrség

Ő az a lány, aki múlt hónapban volt barátja motorján állt bosszút Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatott nyomozást D. Fannival szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. március 14-én 13 óra 30 perc körüli időben a 20 éves lány Debrecen, Lehet utcában felborította volt barátja ott parkoló segédmotor-kerékpárját, amibe többször belerúgott, az ülést két cigarettával kiégette, a visszapillantó tükröt letörte, majd a helyszínről elszaladt.

Az esetről történt állampolgári bejelentést követően a rendőrök az utcában adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Fannit. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a fiatal lányt, aki tettét azzal indokolta, hogy összeveszett a jármű tulajdonosával.

A rendőrség a hajdúsámsoni lakossal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.